Nyhet

Moveoo i telefonen.

01 december 2014

iphone_800

Nu släpper vi alltså vår Moveoo-app till dig som är nyfiken och vill variera din träning. Vi har delat in Appens utveckling i flera olika steg där du som användare kan vara med och påverka.
Vi har som mål att skapa en enkel App som gör stor skillnad. Se Appen som ett verktyg som inspirerar och utmanar (i smått & stort) dig i din träning.

Inledningsvis får du övningar i gymmiljö. Det handlar mest om övningar i draghiss, på boll och med fria vikter. Enkla bilder och en enkel text hjälper dig att börja. Vi har valt en enklare text medvetet. Vi vill inte styra dig för mycket. Hellre få dig att känna efter och försöka hitta din unika rörelse och position. Alltså bör du börja lite lugnare med övningar som känns utmanande.
Under december och januari fyller vi på med fler övningar.
I Slutet av Januari kommer vi att lägga ut övningar som kan göras i hemmamiljö. Det handlar då om utmaningar med kropp, handduk, käpp, boll och så vidare.
I Mars kommer det team-övningar där man är två och två i träningen.

Går allt som det ska kommer vi att bygga vidare på Appen under sommaren. Och det är här din röst är extra viktig. Vilka tjänster skulle du vilja ha i appen. Förutom att den ska översättas och bli anpassad för en bredare marknad så har vi massor av funderingar kring utvecklingen.
– Färdiga program med olika inriktningar.
– En random-knapp som hjälper dig med styrda impulspass och så vidare.

Du finner Appen i App-store. Hoppas att du får stor glädje av Appen redan från början. Tveka inte på att höra av dig till oss.

/Team Moveoo

Ladda ner appen här!

Inga kommentarer

Dela din åsikt

Kommentera

Vad vi gör?

Kul att du är nyfiken på oss!

Vår huvudsakliga fokus ligger på att skapa träningskoncept, utbildningar och event. Vi älskar att föreläsa och delta i olika projekt som berör framtidens träning och hälsa. Våra kunder kommer från många olika områden...

Läs mer

José Nuñez Blogg

- José Nuñez

Jag har skrivit om det förr och jag skriver om det igen! Träning leder inte automatiskt till bättre hälsa, snarar tvärt om. Just nu har jag anledning ...

- José Nuñez

Sitter i arbete med olika föreläsningsprojekt och hamnar konstant i frågor kring vår själ. Den anses vara djup och den är inte helt lätt att förstå si ...

- José Nuñez

Kan inte låta bli att än en gång väsnas kring ämnet som är så tabubelagt och svårdiskuterat. Säger man fel sak vid fel tillfälle riskerar man att bli ...

Ladda ner Moveoo-Appen!

Trainingcamps 2015

Boka någon av vårens resor med vår kod och få rabatt!
Missa inte våra speciella Moveooveckor v:17+18

Läs mer

Missa inte vårt nyhetsbrev!

E-postadress
fornamn
efternamn
foretag

© 2021 Bodies In Motion – Back to function.